Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Τηλεχειρισμός Αντλίας / Πομόνας για Αγρότες με Κινητό Τηλέφωνο


Η συσκευή GSM τηλεχειρισμού για αντλιοστάσια είναι μια συσκευή η οποία χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (SIM κάρτα) ώστε να ανοίξει ή να κλείσει την αντλία με το κινητό του τηλέφωνο. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε μια αντλία ή μια πομόνα μέσα σε ένα αντλιοστάσιο και ο χρήστης με το κινητό του τηλέφωνο μπορεί να ξεκινήσει ή να σταματήσει το πότισμα στο χωράφι του. Η συσκευή ενεργοποιείται / απενεργοποιείται χωρίς να χρεώνεται η SIM κάρτα του χρήστη ή της συσκευής. Εάν θελήσει ο χρήστης να μάθει την κατάσταση της συσκευής τότε μπορεί να στείλει ένα sms στη συσκευή και αυτή θα απαντήσει εάν είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη.

Κατά την εγκατάσταση της συσκευής ο χρήστης αποθηκεύει το νούμερό του μέσα στη συσκευή και μετά η συσκευή αναγνωρίζει και εκτελεί τις εντολές μόνο από το τηλέφωνο του χρήστη. Κανένας άλλος πέραν από το χρήστη δεν μπορεί να ξεκινήσει ή να σταματήσει το πότισμα.

Η συσκευή εφόσον αναγνωρίσει τον αριθμό του χρήστη, κλείνει την κλήση, ώστε να μην χρεώνεται και μετά εκτελεί την εντολή για άνοιγμα ή κλείσιμο του ποτίσματος. Στην περίπτωση που θελήσει ο χρήστης να λαμβάνει sms κάθε φορά που καλεί την συσκευή για να ανοίξει ή να κλείσει το πότισμα τότε αυτό είναι εφικτό, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα χρεώνεται η SIM κάρτα της συσκευής.

Η συσκευή τροφοδοτείτε από 220VAC και έχει έξοδο μια  ψυχρή επαφή ενός ρελέ.

Για περισσοτερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 6972218221

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου